Tubo telescopico NewStar da scrivania
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-D935POLE Tubo telescopico NewStar da scrivania

FPMA-D935POLE è un'asta alta 70 cm per i supporti da scrivania FPMA-D935 e FPMA-D935D.
Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van NewStar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren. Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D. De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.
Per saperne di più

Specifiche

Generale
Banco di montaggio
:
Fascetta


Funzionalità
Tipologia
:
Fisso

Altezza
:
70 cm

Regolazione altezza
:
Manuale


Informazioni
Numero articolo
:
FPMA-D935POLE

EAN
:
8717371444433

Colore
:
Argento

Garanzia
:
5 anniInformazioni sul prodotto

Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van NewStar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren.

Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D.

De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.


Documentazione del prodotto

Scarica qui la documentazione disponibile per il prodotto. In caso di ulteriori domande, non esitare a contattare il nostro servizio e supporto tecnico via e-mail: info@newstar.eu.