ACCOUNT MANAGER BENELUX

Drijvende kracht in de verdere groei van NewStar


COMMERCIËLE SPARRINGPARTNER// Jij wordt gedreven door het behalen van commerciële successen, maar doet dit altijd vanuit het vervullen van een klantbehoefte. Dit komt doordat je goed en snel doorgrondt waar deze behoefte van de klant zit. Het zit in jou om daar een passend antwoord op te vinden en de koppeling te maken met het portfolio van NewStar. Hiermee help je jouw klanten hun eigen omzet te vergroten, waardoor zij je altijd met open armen ontvangen.


PROACTIEF// Samen met de Head of Sales Benelux - jouw leidinggevende - zoek je proactief naar nieuwe potentiele klanten en manieren om het productportfolio van NewStar verder uit te breiden in de Benelux. Dit kan zowel bij B2B resellers van IT/AV/elektronica zijn als bij de grote retail/e-commerce partijen. Bij zowel bestaande als nieuwe klanten denk je proactief mee als het gaat om het vergroten van hun omzet door het inzetten van het NewStar productportfolio.


INTERNATIONAAL// Je (potentiële) klanten zitten in zowel Nederland als daar buiten. Dat betekent dat regelmatig (internationaal) reizen onderdeel uitmaakt van jouw werk. Primair zal dat binnen de Benelux zijn, maar dit kan incidenteel -bijvoorbeeld voor internationale beurzen of ter ondersteuning van andere internationale sales collega’s- ook elders in Europa zijn.


SAMEN// Je begrijpt dat we onze gezamenlijke doelstelling – NewStar dé aanbieder van TV- en monitorsteunen te maken - alleen kunnen behalen als we samenwerken. Naast jouw eigen commerciële werkzaamheden denk je daarom mee met de product manager over nieuw te ontwikkelen producten om aan klantbehoeften te voldoen en met de marketeer over het ontwikkelen van klant specifieke marketingcampagnes.


NEWSTAR// NewStar, gevestigd in Haarlem, is een toonaangevende fabrikant van ophangsystemen voor televisies, monitoren, beamer, PC's, laptops, tablets, speakers en overige hardware. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een Europese marktleider en is actief in meer dan 25 landen. Professionaliteit, ambitie en plezier gaan bij ons hand in hand. We gaan voor elkaar door het vuur, springen bij voor collega’s als dit nodig is en vieren samen successen. 


JOUW PROFIEL// Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte, flexibele werker met minimaal HBO niveau die al minimaal 3 tot5 jaar werkzaam is in een sales functie. Het is een pre als je ervaring hebt in een branche waarin Newstar actief is. 

Je woont bij voorkeur in de omgeving van Haarlem en het voortdurend benaderen en bezoeken van klanten en prospects is wat je het liefst doet.  Je hebt aantoonbare verkoopsuccessen behaald en weet klanten aan je te binden. Je bent flexibel en snapt dat commerciële successen soms ook buiten kantoortijden geboekt worden en met jouw winnaarsmentaliteit vind je dit dus ook geen probleem. NewStar biedt je een uitstekend salaris en bonussysteem met mooie doorgroeimogelijkheden. Je kunt je zowel in het Nederlands als Engels goed verstaanbaar maken. Kennis van de Franse taal is een pre. Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar om ons team te versterken. 


CONTACT// Herken jij jezelf hierin? Mail je CV met pasfoto, voorzien van motivatie naar de Head of Sales Benelux Ricardo Lievense  ricardo@newstar.nl

Mochten er voldoende aanknopingspunten zijn voor een vervolg, dan ontvang je uiterlijk binnen 3 weken een reactie van ons.