Commutatore KVM, 16 porte, PS/2 e seriale, OSD
zoom

NS1631D Commutatore KVM, 16 porte, PS/2 e seriale, OSD

NS1631D è un commutatore KVM 16 porte con collegamento PS/2, che consente di controllare da due a sedici computer da un'unica tastiera, mouse e monitor.
Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers. De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.
Per saperne di più

Specifiche

Generale
Quantità porte
:
16

Tipo di porte
:
PS/2 & Seriale


Funzionalità
Tipologia
:
Fisso

Regolazione altezza
:
Nessuno


Informazioni
Numero articolo
:
NS1631D

EAN
:
8717371440329

Colore
:
Nero

Garanzia
:
3 anniInformazioni sul prodotto

Met deze compacte 16-poorts KVM Switch van NewStar, model NS1631D, bedient u 16 computers met behulp van één enkel toetsenbord, muis en monitor. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, via het beeldschermmenu (OSD) of met een drukknop op de switch. Deze NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen.

Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kunt u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart. Door gebruik te maken van een KVM switch bespaart u op de aanschaf van toetsenborden, muizen en monitoren. Daarnaast bespaart u veel ruimte doordat slechts één werkplek benodigd is voor het bedienen van 16 computers.

De KVM Switch garandeert superieure beeldschermkwaliteit. De switch wordt gevoed vanuit de PC. Een externe voeding is dan ook niet nodig.


Documentazione del prodotto

Scarica qui la documentazione disponibile per il prodotto. In caso di ulteriori domande, non esitare a contattare il nostro servizio e supporto tecnico via e-mail: info@newstar.eu.