Cavo KVM NewStar, PS/2
zoom

NSECON35 Cavo KVM NewStar, PS/2

Questo cavo KVM 3 in 1 NSECON35 consente di collegare un commutatore KVM NewStar a un commutatore IP, NS841HDI o NS1641HDI, al PC/server. 10 metri.
De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON35, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Per saperne di più

Specifiche

Generale
Tipo di porte
:
PS/2


Funzionalità
Tipologia
:
Fisso

Regolazione altezza
:
Nessuno


Informazioni
Numero articolo
:
NSECON35

EAN
:
8717371441500

Colore
:
Nero

Garanzia
:
3 anniInformazioni sul prodotto

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model NSECON35, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar IP KVM Switches modellen NS841HDI en NS1641HDI. Deze kabel is ontwikkeld voor PS/2-aansluitingen.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts 1/3 ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Documentazione del prodotto

Scarica qui la documentazione disponibile per il prodotto. In caso di ulteriori domande, non esitare a contattare il nostro servizio e supporto tecnico via e-mail: info@newstar.eu.